11-daagse Opleiding energetisch healer in Suriname

Het lesprogramma vindt plaats van donderdag t/m zondag

Dag 1 : Aankomst in Paramaribo en overnachting
Bij aankomst in Suriname brengt de gids je naar een accommodatie in de omgeving van Paramaribo. Je ontmoet de groep en je maakt kennis met de werkwijze van de coach.

Dag 2: Tranchehealing in ongerepte natuur
Na het ontbijt maken we ons klaar om de ongerepte natuur in te gaan per 4wd voertuig. Door zelf achter het stuur te zitten nemen jij en je reisgenoten diverse hindernissen en bedenken jullie oplossingen voor uitdagingen die de natuur je stelt. Je maakt contact met je gids en ervaart een trancehealing. De overnachting is midden in de natuur, maken samen kamp, verfrissen ons in een kreek en we overnachten in een hangmat. De dag wordt afgesloten met een diepe meditatie van circa 2,5 uur.

Dag 3: De reis vervolgt
In de ochtend bouwen we het contact met de gids verder op en ervaren een regressie naar een vorig leven. Technieken van regressietherapie worden op deze dag helder en duidelijk uitgelegd. De sessie zal ongeveer 2,5 uur duren. Daarna spreken we de route door en gaan we op weg dieper de jungle in. De tocht leidt over zandwegen, door gebladerte en riviertjes. De 4wd voertuigen rijden altijd met een ruime afstand ertussen, om zo de beleving sterker te maken. s ’Avonds overnachten we in een kamp waar we ons kunnen opfrissen en slapen we in een hangmat.

Dag 4: Terug naar de bewoonde wereld
De ultieme test per 4wd loopt ten einde. We hebben veel gezien en ervaren. We breken het kamp op en zullen in de middag aankomen in de bewoonde wereld. Nadat we zijn opgefrist vindt er een healingconsult plaats van 3-5 uur. Er worden energetische familieopstellingen toegepast. Het werkt zeer verhelderend als het gaat om levenslessen die binnen gezinnen plaats vinden. De overnachting vindt plaats in een accommodatie in de buurt van Paramaribo.

Dag 5: Binnenlandse vlucht naar Palumeu – Spirituele operatie
Vandaag vertrekken we vanaf het lokale vliegveld Zorg en Hoop naar het indianendorp Palumeu. We ervaren hier diepere vormen van trance en leer je hoe je een spirituele operatie (4 uur) kan uitvoeren. We overnachten in traditionele gebouwde lodges.

Dag 6: Binnenland Palumeu – Healingconsult
Wellicht was de roep van brulapen je natuurlijke wekker. Vandaag maken we kennis met het tropisch regenwoud. Nog voor zonsopgang varen we de rivier af en doen de motor uit om in alle stilte het ontwaken van de natuur te ervaren. We zoeken een mooie plek voor ons ontbijt en zullen een spirituele operatie toepassen in een healingconsult gedurende 3 uur. We overnachten s ’avonds in dezelfde lodges.

Dag 7: Binnenland Palumeu – Spirituele trancereis
Na het ontbijt gaan we per korjaal naar de Mabukawatervallen waar we in trance gaan en maken we een spirituele trancereis van 3 uur. In de overige uren kunt u genieten van de prachtige omgeving en natuur. In de late middag bij zonsondergang varen we terug naar de jungle lodge. Na het avondeten neemt de gids je mee voor een tocht over de rivier om te genieten van de nachtelijke oerwoudgeluiden.

Dag 8: Binnenland Palumeu – Rustdag Meditatie
Vandaag kun je je peddelkunst oefenen in een korjaal, zwemmen of vanuit een hangmat genieten van de rust en geluiden van het tropisch regenwoud. Gedurende de dag doen we een mooie meditatie en bezoeken we het indianendorp Palumeu en maak je kennis met de alleroudste bewoners van het Amazone woud die in hun leefwijze en kunstnijverheid eeuwenoude tradities hebben bewaard. Na het avondeten vertelt de gids je meer over de indianen.

Dag 9: Technieken – Binnenlandse vlucht naar Paramaribo
In de vroege ochtend in de schemering, drijven wij een stukje de rivier af met de boot en kunnen genieten van alle ochtend oerwoudgeluiden. Na het ontbijt oefenen we in tweetallen de geleerde technieken en is er ruimte om je vragen te stellen. (2,5 uur) Na de lunch vertrekken we weer naar Paramaribo en overnachten we in een accommodatie in Paramaribo.

Dag 10: Trancespeaking Paramaribo – Terugvlucht
Het voelt vreemd aan om na al die nachten in de natuur weer terug onder de mensen te zijn. Een laatste dag in de hoofdstad van Suriname. Voor degene die eraan toe is gaan we vandaag de trancespeaking ervaren gedurende 2,5 uur. In de middag vertrekken we naar de luchthaven.

Dag 11 Thuiskomst
In de ochtend komen we aan in Nederland, we zijn thuis. Maar thuis zal anders aanvoelen dan de heenreis het geval was. Verfrist, verdiept, gewoon anders. Eenmaal thuis krijg je nog 1 nabesprekingen en voor degene die willen, wordt er nog een groepsbijeenkomst georganiseerd om je groepsleden nogmaals te zien en foto’s en video’s uit te wisselen.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Begeleiding

Tijdens de reis zal Lilian Gijsbers als coach zorg dragen voor een interactief programma.
Lilian is spiritueel coach en healer en kan door middel van haar helderziende gave jouw bewustwordingsproces ondersteunen en bekrachtigen.

‘We ervaren de energie als we in een trance gaan, ook zoeken we de helende krachten van onszelf op en maken op deze manier een innerlijke reis naar bewustwording. Ook is er ruimte voor een persoonlijk coachgesprek met iedere deelnemer en bespreken we onze ontwikkelingen bij het kampvuur. Jouw innerlijke reis delen met de groep zal je een hele grote stap laten maken.’

Na aanmelding op de prachtige reis ontvang je van ons een duidelijke uitleg met data en informatie ter voorbereiding van de reis.
Ook wordt contact opgenomen voor een persoonlijk coachgesprek als intake van de reis. Hierin worden jouw ontwikkelingspunten besproken en een duidelijk ontwikkelplan opgesteld. Eventueel kun je het ontwikkelplan ook zakelijk inzetten, als dit beter past bij de achtergrond van jouw deelname.

De coachgesprekken voorafgaand en na de reis vinden plaats bij de praktijk van Lilianders ‘De Schaapshoeve’ in Langeboom.

Prijs: 3295,- per persoon*
De vertrekdatum is op aanvraag

Deze 11-daagse training is zeer compleet te noemen, de volgende zaken zijn inbegrepen:

 • Vliegreis Nederland – Paramaribo v.v.**
 • Binnenlandse vlucht
 • Coachgesprek vooraf, tijdens en na de reis
 • Hotelovernachtingen met ontbijt en diner (drank en lunch op eigen kosten)
 • 3 dagen 4×4 voertuigen met uitrusting voor jungletochten (zelf te besturen)
 • 5 daagse tour binnenland
 • Nederlandstalige reisbegeleiding door een gids en een coach
 • proviand voor onderweg (lichte maaltijden tijdens de jungletocht)
 • minimale groepsgrootte 5 en maximaal 12 deelnemers

Exclusief:

 • Vervoer naar Schiphol v.v.
 • Reis en/of annuleringsverzekering
 • Toeristenkaart

Denk zelf aan:

 • Vaccinaties
 • Internationaal reisbewijs
 • Geldige reisdocumenten

* Prijs onder voorbehoud van wijzigingen
** Vluchtprijs gebaseerd op economy class

Door middel van onderstaand formulier schrijf je je in op deze fantastische opleiding.

Heb je vragen, neem gerust contact op met Beyond the Borders.

Info@beyondtheborders.com
088 235 0385

info@lilianders.nl
06-218 727 54

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Versturen