In de natuur leer je wie je bent!

Avontuur en bewustwording in één

Ga mee op zoek naar jouw innerlijke kracht en oorspronkelijke energie. Beleef het avontuur en kijk met andere ogen naar jezelf. Dat is wat Lilianders jou, in combinatie met Beyond the Borders, in de jungle van Suriname kan bieden. Je komt in contact met je authentieke zelf en ontdekt je oprechte intenties. Tijdens deze reis wordt je begeleid door een professionele coach. Met haar maak je diepe meditaties mee en ga je over de grens van wat jij denkt dat mogelijk is. Je ontdekt dat er een hele nieuwe laag van realiteit bestaat onder hetgeen je tot nu toe hebt waargenomen. Je ervaart een trance die door de natuur vele malen wordt versterkt. Een fantastische belevenis om nooit meer te vergeten. Een belevenis waar je als een bewuster mens van terugkeert.

Lilian Gijsbers

Als kind was ik al anders dan andere kinderen. Enthousiast, super sociaal, eigenwijs, intelligent, doortastend en boordevol energie. Een vreemde combinatie van eigenschappen als je het zo op een rijtje ziet. In feite voelde ik me altijd een beetje ANDERS. Als kind was dat niet fijn, maar later begreep ik dat ik een gave had en besefte ik dat ik daar ook iets mee kon. Helderziend en heldervoelend zijn is in het begin een echte ontdekkingstocht, want je weet niet wat het is en wat je ermee kan. Langzaam maar zeker ontwikkelden mijn gaven zich. Eerst kon ik met energie werken en later ging ik mensen helen met mijn handen en leerde ik te schrijven vanuit mijn hart. Ik voelde een drive om de mens te inspireren, te genezen en te helen. Dat ANDERS zijn heeft me dus gemaakt wie ik nu ben.

Ik werkte jarenlang in de media, ontdekte hoe communicatie de wereld beïnvloedt, hoe het internet deel uit is gaan maken van de interactie tussen mensen. Ook kwam ik veel in bedrijven, hielp ondernemers beleidsmatig keuzes te maken, inspireerde om verandertrajecten door te voeren en zorgde dat de communicatie daarmee in lijn kwam.

 

In de tussentijd volgde ik opleidingen voor healing (handoplegging), presentatiecursussen en communicatietrainingen en ik werkte aan mijn intuïtieve ontwikkeling. Het lijkt een hele stap om van de media en reclamewereld over te gaan naar coaching en healing. Maar communicatie is de verbindende factor tussen mensen. En wanneer communicatie vanuit het hart komt, dan kan een mens dat voelen. Als je wilt communiceren vanuit het hart, zul je aan jezelf moeten werken. Het meest krachtig is een authentieke persoonlijkheid, die zijn ware binnenwereld laat uitstralen naar de buitenwereld. Dit zijn de mensen die de wereld veranderen, die vanuit een innerlijke kracht werken en die bereid zijn om samen te werken om iets moois te creëren. En dat bereik je alleen door vanuit je hart te werken, dat is wat ik doe en dat is waarmee ik wil inspireren.

Eigenzinnig, vol humor, sprankelend, helderziend en heldervoelend met respect en buiten de gebaande paden.
Voor meer informatie kijk op: www.lilianders.nl

De debuutroman Moira

Noot van de schrijfster: Het heeft lang geduurd, voordat Moira als boek echt het leven kon zien.  Ik was er zelf niet aan toe, had het te druk of ik durfde simpelweg niet. Velen van jullie hebben wel ooit gehoord dat ik een boek had geschreven, maar ik was er nogal geheimzinnig over. Het was alsof ik mezelf helemaal bloot zou geven als ik het liet lezen. Van tijd tot tijd heb ik het aan iemand gegeven. Gewoon, omdat ik het graag wilde. En deze lezers, waaronder Carla Blom, hebben me aangemoedigd om er echt een boek van te maken. Sommige mensen uit mijn leven, zullen zich ergens in een figurantenrol terug zien. Zo gaat dat nu eenmaal met een boek. Het is letterlijk uit het leven gegrepen. Ik hoop dat het jullie ook gaat grijpen. Want het boek is puur, echt en heel dichtbij het hart.